lauantai 18. heinäkuuta 2015

K-kaupan tarjouksia!

Hyvää lauantai-iltaa street teamista!

Muutama juttu:

Ensinnäkin. Ovathan kaikki jo hankkineet Juggernautti-levyn? Jos eivät aivan ole, niin KIPINKAPIN levykauppaan heti maanantain koittaessa, kyseinen lätty on nimittäin yksi Kilven kovimpia ja sisältää monta tulevien vuosien klassikkoa.

Toiseksi: Te, jotka olette kyseisen plätyn jo hankkineet, olettehan jo katsoneet siltä löytyvän DVD:n? Jos ette, niin KIPINKAPIN katsomaan se heti ensimmäisen tilaisuuden tullen, ai-van-lois-ta-vaa-set-ti-ä. Street Team suosittelee katselujuomaksi espanjalaista tempranillo-punaviiniä, mutta mikä tahansa makusi mukainen (alkoholi)juoma passaa aateloimaan turkulaisten hevimiesten juttuja. :D

Kolmanneksi: Juggernautti löytyy tätä nykyä myös iTunesista ja Spotifysta, joten omenaihmiset ja Spotify-käyttäjät voivat nauttia K-kaupan tarjonnasta myös kyseisiä väyliä myöten :) Muistakaa myös jakaa linkkejä FaBossa, Twitterissä ja missä päin somea sitten liikuttekin!

Neljänneksi: Keikkaosastoa päivitetty, tervetuloa kaikki pirkanmaalaiset fanit ja muutkin Nokialle, Raskaammille tahdeille lauantaina 15.8.! Tarjolla K-orkesteria ja kaikkea muutakin kivaa rokettirollia loppukesän iloksi :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti