sunnuntai 14. kesäkuuta 2015

Hevi pelastaa!!!

Meidän kaikkien rakastama K-orkesteri on taas aktivoitunut, uusi levy tuli markkinoille noin viikko takaperin (ja nousi upeasti Suomen viralliselle listalle!) ja keikkaa pukkaa ympäri Suomenmaata. Mahtavaa! \o/ Ja jotta kyseinen mainio laulu- ja soitinyhtye nousisi sille kuuluvaan asemaan ja maineeseen, päätimme me, kaksi pirkanmaalaista fanitarta, ryhtyä levittämään K-ilosanomaa blogin muodossa. Tänne on tarkoitus ajan myötä kerätä kaikenlaista Kilpeen ja sen musiikkiin liittyvää: kuvia, videoita, keikkaraportteja, levyarvosteluja ynnä kaikenlaista sekalaista älämölöä, ja kuka tietää - jos hyvin käy, ehkä saamme jossain vaiheessa aikaan pientä haastatteluntynkääkin :)

Meitä bloggareita on tosiaankin tällä hetkellä vain kaksi ja elämä on ajoittain kiireistä kuten sen tapana on, mutta yritämme kuitenkin saada tänne säännöllisesti uutta sisältöä Kilpi-diggareiden ihasteltavaksi. Vaikka sitten kuvaspämmiä keikkareissuiltamme, jos ei muuta :)

Blogin ulkoasu tulee varmasti myös hioutumaan ja (toivottavasti) paranemaan ajan myötä, kunhan opimme käyttämään Bloggeria paremmin :D Mutta jottei hyvä asia jäisi muotoseikkojen varjoon, niin pitemmittä puheitta, sielut iskekööt täällä tulta nyt ja jatkossa! TERVETULOAAAAAAAA!!!! *taagemaisesti kiekaisten*

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti